Bağlı Olduğu Akademik Birim | Gıda Mühendisliği Bölümü |
---|---|
Ad | Muhammet |
Soyad | ARICI |
Ünvan | Prof. Dr. |
E-posta | muarici@yildiz.edu.tr |
Web Sayfası | http://avesis.yildiz.edu.tr/muarici/ |
Ofis | A-105 |
Ofis Saatleri | 08:00 - 17:00 |
Koordine Ettiği Dersler | GDM2182 Gıda Mikrobiyolojisi GDM9000 Bitirme Çalışması GDM4232 Beslenme GDM4171 Fermentasyon Teknolojisi GDM3192 Bilim ve Teknoloji Tarihi GDM3142 Organik Gıdalar GDM4091 Gıda Mevzuatı GDM5116 Laktik Asit Bakterileri GDM5111 Gıda Toksikolojisi GDM5117 Mikotoksijenik Küfler Ve Mikotoksinler GDM5112 Gıda Ve Beslenme İlkeleri GDM5001 Seminer GDM5000 Yüksek Lisans Tezi GDM6108 Fungal fermentasyonlar ve mayalar GDM6102 Bakteriyel Gıda Patojenleri GDM6106 Enzim Bilimi ve Teknolojisi GDM6113 İleri Gıda Mikrobiyolojisi GDM6101 Arıcılık Ürünleri GDM6107 Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi GDM5002 Dönem Projesi GDM6000 Doktora Tezi GDM5123 Bitkisel Gıda Fermentasyonları GDM1042 Gıda Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları GDM5122 Gıda Mühendisliğinde Temel Prosesler |
Verdiği Dersler | GDM2182 Gıda Mikrobiyolojisi GDM9000 Bitirme Çalışması GDM3111 Gıda Mikrobiyolojisi II GDM4232 Beslenme GDM4171 Fermentasyon Teknolojisi GDM3192 Bilim ve Teknoloji Tarihi GDM4091 Gıda Mevzuatı GDM4121 Gıda Mühendisliğinde Tasarım GDM5116 Laktik Asit Bakterileri GDM5111 Gıda Toksikolojisi GDM5117 Mikotoksijenik Küfler Ve Mikotoksinler GDM5112 Gıda Ve Beslenme İlkeleri GDM5001 Seminer GDM5000 Yüksek Lisans Tezi GDM6113 İleri Gıda Mikrobiyolojisi GDM6101 Arıcılık Ürünleri GDM5002 Dönem Projesi GDM5123 Bitkisel Gıda Fermentasyonları |